woensdag 29 augustus 2012

Diana is nu ook te vinden in Spiritueel EnZo

Mijn eerste column in de E krant Spiritueel EnZo.

Vandaag sta ik dan voor het eerst ook in de online krant van Syl de Boer
Een tijdje geleden vroeg ik aan Syl de Boer (bedenker,vormgever en eindredactrice 
van de E -krant Spiritueel EnZo ) of ze eens na mijn site / blog wilde kijken en eens eerlijk mij wilde vertellen wat ze er van vond.
Ik was gewoon benieuwd naar haar menig .

Ze vond het er allemaal best goed en overzichtelijk uitzien , maar ze gaf me wel de tip dat ik toch wat meer over mezelf moest gaan schrijven en niet te veel 'andermans' dingen moest gebruiken. 

Hier was ik het wel mee eens ,maar dat zal  stiekem te maken hebben met mijn onzekerheid, zo van tja wat zal ik nou eens gaan schrijven over mezelf , zitten mensen hier wel op te wachten , is het wel inspirerend genoeg , mijn onzekerheid over de Nederlands taal , eventuele taalfouten ,enz

Na het lezen van mijn blog vroeg ze me waarom ik eigenlijk nog niet in Spiritueel EnZo schreef ? Ik toch wel wat onzeker over mijn schrijfstijl , voelde toch ook ergens een kriebel omhoog komen zo van...... dat zou  eigenlijk ook wel heel  gaaf zijn .  Toen Syl me vertelde wat het Thema zou zijn voor de volgende editie , dacht ik ,ik ga het gewoon doen !Syl vond het super dat ik  toch deze stap wilde zetten en was trots op me!  Dat deed mij weer goed :) Syl blij  ik blij ! 

En ik was ook trots op mezelf dat ik het toch gedaan heb . Nu 1.5 week verder , sta ik er gewoon in !  Hoe cool ! En ik heb tegen Syl gezegd , dat ik best vaker wil gaan schrijven voor haar E-krant . Ik denk dat dit juist heel goed voor mij is , ik vind het leuk en het is tevens een goede oefeningen toch ! 

Diana 


2 opmerkingen:

  1. Helemaal super! En ik snap jouw onzekerheid, maar echt...niet nodig. Ik ben ERG blij met je!!! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Lieve Syl, dat je mij ook de kans geeft om die onzekerheid al schrijvend weg te werken. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert. Groetjes Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...