vrijdag 27 juli 2012

Toevalligheden ?

                                   
                      


Vandaag erg leuke reacties gekregen op mijn nieuwe blog ,al is het nog maar pril allemaal, toch doet je dat heel goed .
Ik merk wel dat ik het heel erg leuk vind om hier mee bezig te zijn.
Ook wat mooie gesprekken gehad op Facebook met mensen die me dan toch aanmoedigen tot meer vertrouwen te hebben in mezelf. Meer te gaan geloven in wat ik kan. Patrice zegt al jaren tegen me Diaan je onderschat jezelf zo je kan veel meer dan je denkt. Iemand zei zo mooi vanmiddag tegen me je moet niet in je angst gaan zitten maar juist in je kracht ! Ik geloof zeker dat dingen niet voor niets gebeuren ,dat toeval niet bestaat en dat je met de inzichten die je krijgt wat moet doen. 
Je moet ze natuurlijk wel willen zien!
En gelukkig zie ik ze wel en sta er ook voor open.
“Toevallig” sprak  ik van de week al een aantal mensen die zeiden , Diana jij moet een boek gaan schrijven Joh ! dat kun jij !! Vroeger werd dat vaak zo tegen me gezegd toen ik nog een stuk jonger was. Ik had een 9.5 voor opstel over fantasie.
Ja , ik kan er lekker op los fantaseren als zeg ik het zelf.
Vandaag kwam het weer ter spraak en nog mooier ik stelde vanmiddag een vraag in Durf te vragen en kwam daar in gesprek n.a.v. mijn vraag over blog’s schrijven met een vrouw die illustraties maakten voor geboortekaartjes en kinderboeken.Heb haar maar gelijk tot vriend gemaakt je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt .
Steeds meer krijg ik zelf het gevoel dat ik “iets” moet gaan doen met internet, mensen, websites en schrijven. 
In welke vorm precies ? geen idee maar dat gevoel komt wel steeds meer naar boven borrelen. En de zorg gaat steeds meer een stukje naar achteren.
De zorg is ook wat “anderen” mij wel zien doen !
En ik wil juist nu eens niet meer naar anderen kijken maar me eigen gevoel gaan volgen. En liever nog er leren op te vertrouwen !
Al jaren ben ik bezig met het maken van simpele startpagina,s ,een weblog over onze zoon, een informatieve weblog, proberen zelf een filmpje te maken, mensen helpen met het aanmaken van een Facebookpagina, destijds helpen met Hyves, gewoon het zelf  uitproberen en uitzoeken van al die dingen kan me enorm veel energie geven en blij maken. En al helemaal als iets dan ook nog lukt !!

Als ik daar straks nou ook nog eens een Job van zou kunnen maken dan zou ik helemaal Happy zijn !                                                Diana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert. Groetjes Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...